Jonker Wesdorp B.V. logo

Voertuigtaxatie


voertuigtaxatie

Een taxatierapport is voor uw verzekering van groot belang. Uw verzekering zal na een ongeval of diefstal vragen naar de getaxeerde waarde van het object. Stelt u zich eens voor: uw voertuig waar u jaren naar op zoek bent geweest of waar u zelfs jaren lang aan gewerkt heeft om te verbouwen en/of te restaureren raakt beschadigd. Weet u wat de waarde van het voertuig voor het voorval was? Kunt u dit aantonen?
Door de gegevens en de taxatiewaarde van uw voertuig vast te laten leggen door Jonker Wesdorp B.V. staat u sterk.
Wij verzorgen een compleet en deskundig taxatierapport (met foto's) welke opgesteld is conform artikel 7:960 (Burgerlijk Wetboek) en voldoet aan de FEHAC-normen.

Wij worden door vele tussenpersonen aanbevolen. Uiteraard werken wij geheel onafhankelijk en onpartijdig. Door deze aanbeveling zijn wij in staat om uw taxatierapport snel en digitaal op de juiste afdeling terecht te laten komen. U kunt zich voorstellen hoeveel kostbare dagen hiermee verloren zouden gaan, indien wij het rapport eerst in tweevoud naar u opsturen, en u het tweede rapport vervolgens zelf zou moeten doorsturen naar uw maatschappij? Hiermee gaat kostbare tijd verloren, en hoeft u zelf het rapport niet door te sturen naar uw verzekeringsmaatschappij. Dat doen wij voor u!

Taxatiekenmerken


De voordelen


Handige tips


Taxatie aanvragen

Uw vraag is verzonden

Bedankt voor uw vraag.

U ontvangt z.s.m. een reactie van ons.

×